תהליכי עבודה בגליל קרור

תהליכי העבודה בגליל קרור מתחלקים בין הקירור העמוק ובין הקירור המבוקר והרגיל.

 

להלן פירוט התהליכים השונים:

 

קרור מבוקר ורגיל – פרי:

 

  1. עם הגעת המשאית לקירור מתבצעת קליטת מיכלי הפרי באמצעות מסופונים.
  2. לקיחת דוגמאות פרי לביצוע בדיקות איכות בהתאם לפרי – לחץ, עמילן, סוכר.
  3. טבילת הפרי כנגד מחלות קירור בחומרים המאושרים ע"י משרד הבריאות ובהתאם לזן הפרי במידה ונדרש.
  4. קרור מהיר של הפרי מתחת ל- 2 מעלות.
  5. עטיפת המיכלים פוליאתילן (אם נדרש).
  6. העברה לחדר אחסון סופי.
  7. פרי בקירור מבוקר – אטימת החדר והורדה לנוסחה המתאימה.
  8. פתיחת חדרי הקירור בהתאם לתוכנית פתיחה שנתית ובתאום עם הלקוחות.
  9. הוצאת הפרי ללקוח בהתאם לדרישתו.

 

קרור רגיל – כל השאר:

 

  1. פריקת המשאית מהתוצרת.
  2. קליטת התוצרת למערכת המחשוב של גליל קירור.
  3. הכנסת התוצרת לחדר קירור בהתאם לתנאים הנדרשים.
  4. הוצאת הפרי ללקוחות בהתאם לדרישה.

 

קרור עמוק – מינוס 18 מעלות:

 

  1. הכנסת משאית הקירור לפריקה בחדר 0 מעלות לשמירת שרשרת הקירור.
  2. פריקת המשאית לחדר 0.
  3. קליטת התוצרת למערכת המחשוב של גליל קרור.
  4. הכנסת התוצרת לחדרי הקירור עם מיקום מדויק.
  5. הוצאת התוצרת לפי דרישת הלקוח - בפקס או במייל.
העתקת קישור


חדשות באתר
קרית שמונה | טל: 04-6944071/2 | פקס: 04-6944171 | kerur@galilkerur.co.il
מופעל באמצעות מעוף, מגוון אפקט